Novosti

Najnovije informacije


Back Together summit ponovno građanima približava medicinu i znanost, a čeka vas i mnoštvo besplatnih pregleda!

Kako bi javnosti iznova približio svijet medicine i znanosti, vraća se zdravstveno-komunikacijski summit Back Together! 17. i 18. rujna 2022. godine najugledniji hrvatski stručnjaci okupit će se drugi put zaredom te u fokus staviti brojne aktualne teme o zdravlju koje će građani moći pratiti besplatno. Osim toga, ovogodišnji summit bit će obogaćen i javnozdravstvenim događajem. Uz podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar”, 17. rujna na Europskom trgu u Zagrebu održat će se Get Together with Štampar, Dan posvećen zdravlju i prevenciji bolesti na kojem će građani moći besplatno obaviti razne zdravstvene preglede i posavjetovati se sa stručnjacima.

Od utjecaja debljine na zdravlje, preko tihih ubojica današnjice do velikog značaja mikrobioma: Drugo izdanje Back Together summita donosi nove zanimljive teme te Get Together with Štampar, Dan posvećen zdravlju i prevenciji bolesti

Back Together zdravstveno-komunikacijski summit prošle je godine okupio preko 40 stručnjaka koji su pred više od nekoliko tisuća zainteresiranih građana predstavili važne i aktualne teme iz zdravstva. Glavni cilj prvog izdanja tog multidisciplinarnog događanja bio je unaprjeđenje zdravlja i kvalitete života te povećanje zdravstvene pismenosti. Ovogodišnji Back Together vraća se s novim aktualnim temama, panelistima i velikim zanimljivim zdravstvenim događanjem na Europskom trgu u Zagrebu.